CERTIFICARI / LEGAL

 

DESCARCA IN FORMAT PDF DECIZIA NR. 1/01.06.2015

 

DECIZIA NR. 1/01.06.2015

PRIVIND ELIBERAREA CERTIFICATELOR DE CALIFICARE SI ABSOLVIRE si ELIBERAREA DE DUPLICATE

In cadrul S.C. FORMARE PROFESIONALA PLUS SRL

 

Subscrisa S.C. FORMARE PROFESIONALA PLUS SRL prin reprezentant PICIORUS ALEXANDRU EDUARD, in calitate de administrator, isi va inceta activitatea de organizare de programe profesionala destinate persoanelor fizice, incepand cu data de 01.09.2015. Cursantii care au absolvit un curs in cadrul S.C. FORMARE PLUS SRL sunt invitati ca pana la data de 01.10.2015 sa isi ridice certificatul de calificare sau absolvire, de la sediul nostru din strada Sublocotenent Zaharia nr. 5 in intervalul orar 10:00-19:00.

Dupa aceasta data, certificate vor fi arhivate in cadrul unei firme specializate de arhivare documente, si se va percepe o taxa de arhivare de 50 lei/an, de la anul absolvirii pana la anul in care se elibereaza certificatul.

 

PENTRU ELIBERAREA CERTIFICATELOR DUPA DATA DE 01.10.2015 VA RUGAM URMATI URMATORII PASI:

 1. Transmiteti un email la office@cursuricalificare.com care sa contina:
  1. Numele si prenumele
  2. Numar de telefon mobil
  3. Informatii cu privire la cursul la care ati participat (tip, grupa, formator etc)

(veti primi raspuns in termen de 24-48h de la trimiterea e-mailului)

 1. Veti fi contactat prin e-mail sau telefonic pentru a stabili ziua in care veti ridica certificatul, adresa si intervalul orar. Certificatele se vor elibera in Mun. Bucuresti.
 • In cazul in care ati furnizat informatii complete la punctul 1, termenul de eliberare este de 5-10 zile lucratoare de la momentul transmiterii raspunsului de catre reprezentantii FORMAREPLUS
 • In cazul in care nu ati furnizat informatii complete la punctul 1, si este necesar sa se verifice manual registrul matricol pentru a identifica grupa de curs si programul de calificare la care ati participat termenul de eliberare este de 11-30 zile lucratoare de la momentul transmiterii raspunsului de catre reprezentantii FORMAREPLUS

 

DOCUMENTE NECESARE PENTRU ELIBERAREA CERTIFICATULUI:

 • Original – act de identitate (BI, CI, pasaport) – in termen de valabilitate, daca intre timp v-ati schimbat numele, va rugam sa furnizati o copie a unui ceritificat de casatorie, sau alt tip.
 • Procura notariala (daca certificatul nu este ridicat de catre titular)
 • Dovada achitarii taxei de arhivare *daca este cazul
 • Dovada achitarii taxelor restante (daca ati sustinut examenul si prezentati restante in ziua examenului)

Certificatul de calificare se elibereaza pe loc si este insotit de un supliment descriptiv care contine informatii cu privire la modulele absolvite.

 

PASI DE URMAT IN CAZUL PIERDERII CERTIFICATULUI DE CALIFICARE:

In cazul pierderii sau distrugerii certificatului original, in baza unei cereri scrise a solicitantului, furnizorul de formare profesionala elibereaza un duplicat al acestuia intocmit pe baza documentelor aflate in arhiva furnizorului.

Cererea de eliberare a duplicatului este insotita de urmatoarele acte, care se arhiveaza cu titlu permanent:

 • Declaratia scrisa data de titularul certificatului, in care sunt cuprinse toate elementele necesare pentru identificare, imprejurarile in care certificatul a fost pierdut, precum si alte precizari care sa confirme disparitia certificatului respectiv;
 • Dovada publicarii pierderii certificatului, in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea a III-a;
 • Copie dupa actul de identitate.

 

Pentru a depune actele la Monitorul Oficial aveti  nevoie de datele de identificare ale diplomei pierdute Serie, număr, număr de înregistrare, data eliberării .

Pentru informatiile de mai sus va rugam sa transmiteti un email la office@cursuricalificare.com  care sa contina, numele si prenumele, numar de telefon mobil, copie act identitate, si informatii despre cursul absolvit. Un reprezentant FORMARE PROFESIONALA PLUS SRL va va oferi detaliile solicitate si va va asista in acest demers.

PICIORUS ALEXANDRU EDUARD

FORMARE PROFESIONALA PLUS SRL